Update: Demonstratie Den Haag vervroegd naar 14.00 uur

De demonstratie tegen het kraakverbod en de woningnood van as. zondag 7 november in Den Haag is vervroegd naar 14.00 uur.

beste krakersters en sympathisanten,

De gemeente en politie Den Haag hebben besloten een beperking op te leggen aan de demonstratie tegen het kraakverbod van aanstaande zondag. Een demonstratieve optocht na zonsondergang is door de autoriteiten verboden. Belachelijk, maar door de onmogelijkheid om een advocaat te vinden die op zo’n korte termijn een goede zaak kon voorbereiden hebben wij onder protest de demonstratie vervroegd naar 14.00 uur.

Wij hebben ons ongenoegen kenbaar gemaakt middels een persbericht, en het laatste woord is hierover nog niet gesproken, maar we willen -ook i.v.m. de veiligheid van de demonstranten- er vooral zorg voor dragen dat de demonstratie doorgang kan vinden.

We hebben dan ook besloten om de demonstratie te vervroegen naar 14.00 uur op het Kerkplein. Er zal dan een route gelopen worden die begint en eindigt op het Kerkplein bij de Grote of Sint Jacobskerk. Bij aankomst op het Kerkplein rond 17.00 uur zal de demonstratie overgaan in een manifestatie, waarbij enkele acts zullen optreden. Dit voor de mensen die op de oude tijd afkomen.

Tot op de demonstratie! Kraken gaat door!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: